landskab og byrum

(om/til) bygning

rum/møbel

profil

udstillinger

formidling

tja—studio
English | | Kontakt
women 2003
< Tilbage
12

Projektet var et billboard projekt i København og Malmøs gader udført af kvindelige kunstnere.

Det specifikke projekt har doneret billboardpladsen til det kvindelige netwærk: www.linuxchix.org, der står for at fremme kvinders brug af den opensource baserede digitale platform; linux.

The contribution www.LinuxChix.org states and suports female computerusers skills and abilities in Linux: “LinuxChix is a community for women who like Linux, and for supporting women in computing. The membership ranges from novices to experienced users, and includes professional and amateur programmers, system administrators and technical writers.”

Fra katalogteksten: www.women2003 har til formål at præsentere et langt mere mangfoldigt og facetteret billede af kvinden, som kan tilføre byens rum ny vitalitet og vække stof til eftertanke. 102 kvindelige kunstnere fra hele Skandinavien giver deres personlige og kunstneriske bud på et billede af kvinden i det offentlige rum - i dialog med reklamen og markedets billede. Kunstnernes fotografiske værker vises på 100 billboards, placeret i Københavns og Malmøs byrum og periferi - side om side med de sædvanlige reklamer. Billboardet har en monumental og stærk synlighed og er derfor et velegnet middel til at skabe nye og anderledes oplevelser af kvinden i det offentlige rum. www.women2003 er arrangeret af Hanne Lise Thomsen.