storskala

bygning

rum/møbel

profil

udstillinger

formidling

tja—studio
English | Nyheder | Kontakt
Valby Kulturhus
< Tilbage
123456

Projektet er en renovering af kulturhuset til et mere åbent, imødekommende og overskueligt sted for byens borgere.
Der etableres et særligt scene/legerum for børn, teater mm. Ligsom adgangs- forholdene og foyeen opgraderes.
I det lille budget er der lagt vægt på at gøre stedet synligt, i bybilledet og ved den interne organisation. Derfor har projektet et særligt fokus på skiltningen omkring indgangsparti og facade samt foyee-rummet.

Rasmus Koch Studio har udført den grafiske profil for Valby Kulturhus.

Dato
2008

Personer
Charlie Steenberg
Jakob Almstrup
Mai Hammer

Bygherre
Københavns Kommune

Samarbejde
Rasmus Koch

Pdf
> TJA_valby culturehouse_DK.pdf
> TJA_valby culturehouse_UK.pdf